Big Ben

Big-Ben Clock

ASTRO-TEOLOGISK FRIMURAR MATRIS: “Djävulen” är i detaljerna och detaljerna är sällan avslöjade.

I Sveriges fortfarande ouppklardade IB-affär ingår också Sveriges och Storbritanniens kungahus generationsstyrda datum-operativa människohandel och slaveriverksamhet.

1. 15 november 1889 försattes Brasilens Kungahus (härstammar ursprungligen från Portugal) i exil. Anledningen till exilen lär ha varit att de slavdrev befolkningen.

2. 7 juni 1905 avsattes Sveriges och Norges Unionskonung Oscar II från Norges konungatron.

3. 3 mars 1917 tvingades Tsar Nicholas Romanov II abdikera från tronen i Ryssland.

4. 21 april 1967 försattes Kung Konstantin av det Grekiska kungahuset i exil.

5. 21 april 1926 Storbritanniens Drottning Elizabeth II födelsedag. Idag lever den exilförvisade grekiske kungafamiljen under beskydd av det Brittiska Imperiet.

Också för Sveriges kungahus exilplan finns det hjärterum i det Brittiska Imperiets London.

Genom en artikelserie av Svenska Dagbladets säkerhetspolitiska reporter Mikael Holmström känner vi till arrangemangen kring den exilregering och det reservhögkvarter som det var tänkt att den svenske kungen skulle upprätta i London vid en eventuell Sovjetisk ockupation av Sverige. Fakta runt dessa uppgifter kom fram först 1997. http://www.bankrattsforeningen.org.se/kungahuset-11.html

Redan 1973 avslöjades IB-affären av Journalisterna Jan Guilou och Peter Bratt. I mars 1999 tillsattes ännu en sk utredning om den Svenska Statsledningens dolda organiserade grova brottslighet och grova brott mot de lagstiftade grundläggande fri- och mänskliga rättigheterna vilket de utvalda personerna i IB-verksamheten drabbats av.

In på Statsledningens teaterscen klev Kungens högste tjänsteman Hovmarskalk Gunnar Brodin, utsedd till Ordförande i Granskningskommissionen. Vilket ytterligare bekräftar Kungahusets involvering i IB-affären. Hovmarskalken har tidigare varit Chef för Kungliga Tekniska Högskolan (KTH). Och en person med omfattande teknologisk kunskap var naturligtvis av stor vikt att ha tillgång till under utredningens gång, då avancerade militära attack och övervakningteknologier utgjort/utgör en så omfattande del av den Kungliga militära underrättelsetjänstens IB-verksamhet.

Redan vid utredningens inledning ansåg många att Gunnar Brodin var tillsatt snarare för att dölja sanningen om IB-verksamheten – än att låta sanningens ljusstrålar skina över de som brutalt utsatts för den statssponsrade slaveriverksamheten…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s